نيني سايت
ارائه خدمات روانشناسي

آيا جنين صداي پدر خود را مي شناسد ؟ واكنش جنين به صداي پدر فرق دارد ؟ ارتباط پدر با جنين موضوع مهمي است كه بسياري از پدران به آن بي‌توجه هستند. البته تا زماني كه مادر باردار است، تصور پدران اين است كه آن‌ها نقشي در رشد و نمو جنين ندارند و فقط مادر مي‌تواند با او در ارتباط باشد. در حالي كه مطالعات خلاف اين موضوع را نشان مي‌دهد و بهتر است پدران ارتباط خود را با جنين قبل از تولد او تقويت كنند. ارتباط پدر با جنين ضمن اينكه پدر را براي پذيرش نقش جديدش آماده مي‌كند، در كاهش اضطراب مادر و ارتباط بهتر با فرزند پس از تولد نيز تاثيرگذار است. در ادامه همراه ما باشيد تا با شيوه‌هاي ارتباط پدر با جنين آشنا شويد. براي آشنايي بيشتر با دوران بارداري كليك كنيد.

منبع: ارتباط پدر با جنين | واكنش جنين به صداي پدر | آيا جنين صداي پدرش را مي شناسد

ارتباط پدر با جنين

به محض اينكه يك زوج متوجه مي‌شوند فرزندي در راه دارند، مادر تقريبا از همان روزهاي ابتدايي شكل‌گيري جنين احساس مادري دارد و با جنين ارتباط برقرار مي‌كند. اما اين نوع ارتباط براي پدر كمي غير قابل درك است و واقعا تا زماني كه فرزند متولد نشود، احساس پدر بودن نمي‌كند. 

در هفته سي‌ام بارداري، جنين توانايي شنيدن صداي اطراف و همينطور صداي پدر و مادرش را دارد و حتي مي‌تواند صداي پدر و مادر خود را از يكديگر تشخيص دهد. بنابراين اين زمان بهترين موقع براي شكل‌گيري ارتباط پدر با جنين مي‌باشد. 

بسياري از پدران زماني كه همسرشان باردار است، از حرف زدن با جنين خجالت مي‌كشند و يا اصلا نمي‌دانند چگونه بايد با او ارتباط برقرار كنند. به همين دليل در ادامه قصد داريم به راه‌هاي ارتباط پدربا جنين بپردازيم.  براي دريافت مشاوره بارداري كليك كنيد.

راه‌هاي ارتباط پدر با جنين

هر كس روشي براي برقراري ارتباط با ديگران دارد، پدر بودن و نحوه برقراري ارتباط با فرزندان نيز در مورد هر كس متفاوت است و شما مي‌توانيد روش به خصوص خودتان را داشته باشيد. اما گاه ميبينيم مردان به نسبت همسرشان نمي‌توانند ارتباط خوبي با فرزندان بگيرند، اين موضوع در ارتباط با دوران جنيني نيز صدق مي‌كند. پس پيشنهاد مي‌شود كه مردان نيز از همين دوران به مانند مادر تلاش بر برقراري اين رابطه كنند. در ادامه براي ارتباط پدر با جنين راه‌هاي ارتباطي مختلفي را اشاره كرده‌ايم.

1.حرف زدن با جنين

معمولا مادرها وقتي باردار هستند، در زمان‌هاي مختلفي با جنين و فرزندي كه در شكم خود دارند، حرف مي‌زنند. اما واقعيت اين است كه فقط حرف زدن مادر با جنين كافي نيست و بهتر است پدر نيز از طريق صحبت كردن با او ارتباط برقرار كند.

به عنوان مثال وقتي همسرتان را مي‌بينيد و به او سلام مي كنيد به جنين نيز سلام كنيد و يا از حال و احوالپرسي ساده شروع كنيد و احساسات خود را در مورد او به زبان بياوريد.

يا زمان‌هايي را قبل از خواب در كنار همسرتان به صحبت كردن با جنين اختصاص دهيد و از جملات خوب و مثبت استفاده كنيد. مثلا مي‌توانيد به او بگوييد كه بي‌صبرانه منتظرش هستيد و از اينكه او را داريد خوشحاليد. توصيه مي كنيم مقاله حرف زدن با جنين را مطالعه نماييد. 

2. ارتباط پدر با جنين و پخش موسيقي ملايم

مي‌توان براي تاثيرگذاري بيشتر و ارتباط موثرتر پدر با جنين، از يك موسقي آرام نيز استفاده كرد. زمان‌هايي كه مي‌خواهيد با جنين در شكم مادر صحبت كنيد؛ يك موسيقي آرام نيز پخش كنيد. شايد درك اين موضوع سخت باشد ولي موسيقي آرام سبب مي‌شود كه جنين هوشيار شود و بتواند صداي پدر خود را تشخيص داده و به حافظه بسپارد.

3.خواندن كتاب داستان 

مطابق با تحقيقات، جنين با شنيدن صداي پدر واكنش زيادي نشان مي‌دهد. به همين دليل پدر مي‌تواند با صداي آرام و با آرامش براي جنين كتاب بخواند. 

يك كتاب داستان خوبي را انتخاب كنيد و در كنار همسرتان براي جنين بخوانيد. بد نيست بدانيد كه جنين توانايي درك لحن شما را دارد بنابراين سعي كنيد براي تاثير مثبت بر روي او از لحن مناسب استفاده كنيد.

4.صدا كردن نام نوزاد

اگر قبل از به دنيا آمدن فرزندتان براي او نامي را انتخاب كرده‌ايد، پس زماني كه در حال صحبت با او هستيد، جنين را با نام صدا بزنيد. بنابراين پدر مي‌تواند در ابتداي صحبت‌هاي خود و ارتباط باجنين، از اسم نوزادش استفاده كند.

5.تنظيم لحن صدا

اصولا مردان داراي صداي خشن‌تري نسبت به زنان هستند. از آنجايي كه جنين توانايي درك لحن و تشخيص صداها را از يكديگر دارد، بهتر است وقتي در حال صحبت كردن با جنين هستيد؛ از لحن صداي مديريت شده‌تر و صداي ملايم‌تري استفاده كنيد. 

بنابراين زمان‌هايي كه احساس ناراحتي، غم، اندوه و يا عصبانيت داريد؛ بهتر است با جنين صحبت نكنيد و ارتباط با او را براي زماني كه حال بهتري داريد، موكول نماييد.

6.لمس شكم مادر

هر پدري براي اينكه همانند يك مادر، فرزند خود را قبل از تولد با تمام وجود احساس كند؛ مي‌تواند زماني كه در حال حرف زدن با جنين است و براي او كتاب مي‌خواند، شكم مادر را نيز لمس كند. 

لمس شكم مادر در زمان ارتباط پدر باجنين، احساس خوبي را در او ايحاد مي‌كند. از طرفي ديگر اين كار سبب مي‌شود پدر نيز بيش از گذشته احساس پدر بودن داشته باشد.

فوايد ارتباط پدر با جنين

ارتباط پدر با جنين داراي فوايد بسياري است كه در ادامه به برخي از مهم‌ترين آن‌ها اشاره كرده‌ايم :

  • سردرگمي پدر رفع مي‌شود و او پدر بودن را با تمام وجود احساس مي‌كند و مي‌تواند مسئوليت پذيرش پدر شدن را بر عهده بگيرد.
  • شنوايي جنين تقويت مي‌شود و او مي‌تواند بر روي صداي پدر و مادر خود تمركز كند. 
  • استرس و اضطراب هر سه نفر مادر، پدر و جنين كم‌تر مي‌شود.
  • ارتباط پدر با جنين، باعث بهبود رابطه پدر و مادر نيز مي‌گردد.

سخن پاياني

علاوه بر مادر، پدر هم داراي نقش بسيار مهمي در زندگي فرزند است. از همان روزهاي ابتدايي شكل‌گيري جنين ، پدر نيز همانند مادر بايد شروع به ايفاي نقش خود كند.

داشتن احساسات متناقص براي پدرها در روزهاي ابتدايي بارداري مادر، مي‌تواند طبيعي باشد و به مرور و با ارتباط با جنين از بين برود. زماني كه پدر با جنين ارتباط برقرار مي‌كند، به مادر نيز يك احساس امنيت خاطر و آرامش مي‌دهد. در صورتي كه با وجود روش‌هاي ارائه شده در اين مطلب نيز نمي‌توانيد به عنوان پدر با جنين ارتباط برقرار كنيد، از مشاوران ما در مركز مشاوره ني ني مايند كمك بگيريد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ارتباط پدر با جنين مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي كودك و نوجوان ني ني مايند از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

پدر چگونه مي‌تواند با جنين ارتباط برقرار كند؟

پدر مي‌تواند از طريق صحبت كردن با جنين، كتاب خواندن، لمس شكم مادر و … با او ارتباط برقرار كند. بهتر است پدر شب‌ها قبل از خوابيدن و در هنگام صبح پس از بيدار شدن با جنين خود ارتباط برقرار كند.

آيا استفاده از موسيقي در ارتباط پدر با جنين موثر است؟

بله، استفاده از يك موسيقي آرام در زمان صحبت كردن پدر با جنين، او را هوشيارتر مي‌كند و باعث مي‌شود جنين بر روي صداي پدر تمركز بيشتري داشته باشد.

منبع: ارتباط پدر با جنين | واكنش جنين به صداي پدر | آيا جنين صداي پدرش را مي شناسد

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/9/2  ] [ ۱۹ ] [ ninimind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 3
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب